Irlanti on maaginen paikka. Vaikka leprechaunit ja keijut eivät ehkä ole todellisia, katsokaa vehreää maata ja ymmärrät, miksi heidän tarinansa juoksevat siellä. Ihmiset ovat tottuneet toisiinsa Isle of Erinissa, minkä vuoksi se ei ole yllättävää, että maa on intohimo kertoa tarinoita ja ratkaista salaisuuksia.

Kun mysteerikohteet lähestyivät nopeasti irlantilaisia rantoja, paikalliset olivat hämmentyneitä. Sen jälkeen kun rannikkovartiosto aloitti tutkimuksen sen alkuperistä, he alun perin kääntyivät vasta kysymyksiin ja kauaskantoisiin tarinoihin, jotka sopivat Leprechaunin täyttämään tarinankirjaan…

Harmaiden taivaan ja raskaiden sumujen kautta, jotka peittivät Irlannin ja sen rannikon eräänä päivänä vuonna 2016, ihmiset huomasivat salaperäisen kohteen, joka kelluu vedessä aivan merellä. Se näytti siltä, että se oli törmäyskurssilla kivisen itäisen rannan kanssa.

Videoblocks

Huolestunut siitä, mitä esine voisi olla – ja jos se oli miehitetty – katsojia kutsui viranomaiset tulemaan ja tarkistamaan sen. Kelluva kohde näytti täysin suojattomalta, koska se heitti rantaviivalla karkeiden aaltojen ympärille.

Kun todistajat odottivat rannikkovartioston tuloa, esine muutti lähemmäs. Vaikuttaa siltä, että se oli jonkinlainen kelluva alus. Muoto oli kuitenkin outoa. Laivat eivät yleensä ottaneet niin pitkää, tasaista ulkoasua.

Seikkailuurheiluverkosto

Rannikkovartiosto oli saapunut paikalle aivan yhtä hämmentyneenä kuin todistajat, jotka kutsuvat heidät. Tarkemmin katsoen rannikkovartiosto katsoi, että alus näytti muistuttavan enemmän asuntovaunua kuin vene.

Aikakolonisti

Rannikkovartiosto kuitenkin pysähtyi veneeseen tarkistaakseen, onko matkustajia. Yllätykseksi vene oli täysin tyhjä. Se näytti siltä, että se olisi tarpeeksi suuri, jotta joku voisi asua, mutta aluksella ei ollut henkilökohtaisia tavaroita.

Ylimmän salaisuuden yläpuolella

Lisäksi työntekijät totesivat, että tämä vene oli kummallinen löytää, mitä he ovat koskaan kohdanneet työssä. Alus ei edes näyttänyt meren arvoista, mutta se oli, huuhtoutunut tuntemattomasta alkuperästä.

ABC News

Mistä se oli peräisin? Ulkopuoli hakattiin potentiaalisesti pitkältä matkalta; jotkut aurinkopaneelit olivat ehjiä, toiset puuttuvat. Ikkunat olivat kaikki murskattu armottomalla merellä, ja katkenneet laudat asetettiin hämärässä koko sisustukseen.

Seikkailuurheiluverkosto

Tämä jätti rannikkovartiostoilijalle monia kysymyksiä. Oliko matkustajia? Missä he ovat nyt? Ja kuka omisti tämän veneen? Etsitkö vastauksia, he näkivät oudon viestin, joka oli kirjoitettu johonkin sisäseinään.

Viesti sisälsi nimen, joka voisi auttaa viranomaisia ratkaisemaan tämän outon tapahtuman ympäröivän mysteerin. Nimi oli Rick Small. Oli todennäköistä, että hänellä oli jotain tekemistä tämän oudon rakenteen kanssa.

Tähti

Viranomaiset alkoivat tutkia Mr. Smallin alkuperää ja olivat vielä hämmentyneempiä, kun he huomasivat, ettei hän ollut Irlannista. Lähteet ehdottivat, että Rick oli todella Kanadan itärannikolta jossain Newfoundlandissa!

Newsner

On käynyt ilmi, että Rick on valtava ympäristöasiantuntija ja vaihtoehtoisen energian puolestapuhuja. Aurinkoenergia on vaihtoehtoinen energia, jota hän haluaa pelata. Hän oli aiemmin rakentanut aurinkovoimalla varustetun pyörän.

Net News Ledger

Hän halusi valaista vaihtoehtoisia energialähteitä ja edistää puhdasta energiaa tulevaisuudessa. Hän aikoi ajaa aurinkopyörää ympäri maata Britannian Kolumbian länsirannikolta Newfoundlandin saarelle itärannikolla.

CBC News

Koko matka vei hänet 114 päivää yli 4000 kilometrin matkalla. Se ei ollut helppoa, koska hänen polkupyöränsä saavutti vain 17 kilometriä tunnissa, ja jos satoi tai oli pilvistä, hänen oli lopetettava, kun pyörän aurinkoenergia loppui.

CBC News

Mutta hän ei aio pysähtyä pyörällä. Hän halusi myös rakentaa aurinkokäyttöisen veneen. Vene ei edistänyt vain aurinkovoimaa, mutta hän halusi tehdä veneen eläväksi itselleen.

Viserrys

Hänen seuraavaan temppuunsa sisältyisi hänet purjehtimassa Atlantin valtameren aurinkovoimallaan. Hän rakensi veneen puutavarasta ja yleiskäyttöön tarkoitettua muovia nimeltä polystyreeni. Kun vene oli valmis, vene oli 20 metriä pitkä.

Ennen kuin hän aloitti aurinkoenergialla toimivan matkan, hän kertoi Canadian Coast Guardille suunnitelmastaan. Ei ole yllättävää, että he eivät antaneet neuvoja käyttää venettä, koska se ei ollut varustettu käsittelemään syvänmeren. Rick pelkäsi olevansa oikeassa ja päätti tehdä jotain muuta veneensä kanssa….

Facebook

Terävöittämällä hän kirjoitti tämän viestin aurinkolaivaansa: ”Minä, Rick Small, lahjoitan tämän rakenteen kodittomalle nuorelle. Jotta heille saataisiin parempi elämä, Newfoundlanders ei halua tehdä sitä! Ei vuokraa, ei asuntolainaa, ei vesivoimaa. ”Hän halusi antaa sen jollekin, joka kamppailee.

ABC News

Sen jälkeen on epäselvää, miten vene päätyi Irlantiin, mutta todennäköinen syy olisi se, että se sai jotenkin irti telakasta, ehkä myrsky, joka puhalsi läpi. Sieltä se kulki vapaasti Atlantin yli yli 2000 kilometriä, kunnes se saavutti Irlannin rannan!

Facebook

Ranta-aluksesta tuli turistinähtävyys uutisena sen alkuperästä ja Rickin anteliaisuudesta Newfoundlandin asunnottomille nuorille. Kaikki olivat hämmästyneitä siitä, että hänen veneensä todella teki sen koko Atlantin yli.

ABC News

Irlannin viranomaiset ovat vuodesta 2016 lähtien yrittäneet seurata Rickiä toivomalla, että hän väittää, mikä on hänen, mutta ei ole ollut onnea, koska hän asuu useimmiten ruudukosta. Siihen saakka Irlannin viranomaiset pitävät aurinkovoimalla varustettua venettä varastoinnin toivossa, että Rick kuulee sen surullisen matkan.

Peili